Dé Kennisbank over Webdesign!

Home • Dé Kennisbank over Webdesign!

Kennisbank over Webdesign | Webdesign Kennisbank

De Webdesign Kennisbank is een website met als belangrijkste onderdeel, een Kennisbank 🎓 in het kader van Webdesign. Omdat dit van karakter een veelzijdige website is, zijn er naast dit centrale onderdeel nog een paar andere pagina’s te bezoeken…

Dat zijn de pagina’s; Home, Internet Marketing en Cees Spelt 🧐. Dit geheel vormt een bron van informatie voor zowel jong als oud, beginners en gevorderden, bestemd voor hobby, studie en/of beroep! Jouw startpunt op internet wanneer het gaat Over Webdesign 🌎, die door iedereen bezocht en bestudeert kan worden!

Zo ontdekte ik, dat mijn Ervaring als Webmaster hierin goed van pas komt, om de bezoekers ook de nodige relevante informatie te kunnen bieden. Tevens worden alle artikelen in deze Kennisbank 🎓 continu aangevuld en zo mogelijk verbeterd, om de bezoekers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Maak dus ook handig gebruik van deze slimme gids die je wegwijs maakt in het enorme doolhof van informatie over dit interessante fenomeen!

Diverse Categorieën

Zo vindt je hier waardevolle kennis in diverse categorieën zoals: HTML, CSS, PHP, JavaScript, Webbrowsers, CMS, WordPress, Website Beveiliging en veel meer. De belangrijkste aspecten van dit populaire vakjargon, worden op een zo duidelijk mogelijke manier, vertaald en beschreven.

Wil je echter een website voordelig door mij laten maken? Bezoek dan binnen deze website voor meer informatie, over mijn thuisbasis; Cornelis Webdesign Amersfoort 🎨

De Webdesign Kennisbank is Eerlijk en Objectief! 👍

Let op! ⚠️ Tussen de tekst in de artikelen zijn diverse woorden in de kleur blauw aangegeven. Dit zijn de interne Hyperlinks die in de artikelen staan, bedoeld om binnen deze website te navigeren. Kennisbank over Webdesign | Webdesign Kennisbank

Zo’n verzameling links wordt ook wel een spinnenweb genoemd. De dikgedrukte trefwoorden door de tekst die niet blauw zijn gekleurd, horen bij de pagina die je op dat moment bezoekt en zijn als interne hyperlink overbodig.

Ook staan er tussen de tekst externe Hyperlinks vermeld, die je doorverwijzen naar een andere website en die Hyperlinks staan herkenbaar in een witgeblokte omgeving (tabel) of staan cursief aangegeven.

Een webpagina van de Webdesign Kennisbank blijft dan in de browser aanwezig, zodat je ook makkelijk weer naar de website terug kan keren. Voor mij als webmaster blijft het een passie voor dit veelzijdige onderwerp te schrijven.

Ook al wordt er gesuggereerd dat dit vakjargon, een te grote deelmarkt zou zijn om er over te schrijven en er ook commercieel iets mee te doen. Al zijn er ondertussen heel wat kennisbanken over webdesign bijgekomen, vooral binnen de websites van webdesignbureau’s.

Van de Webdesign Kennisbank is er maar één en ook dat motiveert mij door te gaan. Nog meer aan te vullen met artikelen, plaatjes video’s en links naar gespecialiseerde websites. Zodat deze website, het startpunt wordt voor de webdesigner en/of geïnteresseerden!

Dé Kennisbank over de Wijde Wereld van Webdesign!

Bezoek ook deze pagina van Home;


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.