Cees Spelt


Even Voorstellen…Webdesign Kennisbank | Educatieve Wegwijzer van Cees Spelt

Mijn naam is Cees Spelt 🧐 en een aantal jaren geleden ben ik mij in het maken van websites gaan bekwamen. Met Cornelis Webdesign 🎨 (NonProfit) heb ik toen mijn eerste website gepubliceerd. Dit omdat ik graag actief wilde zijn als webdesigner.

Daaruit voortvloeiend is de Webdesign Kennisbank 🎓 ontstaan, als mijn eigen platform. Bezoek ook mijn persoonlijke Facebook-pagina en doe mee met mijn netwerk van bijna 5000 Facebook-leden! Klik natuurlijk ook even op de “vind ik leuk” button (zie rechts onderaan).

Verder zijn er meer persoonlijke pagina’s op Twitter en Linkedin te vinden. De webadressen staan onderaan deze pagina vermeld. Wilt u graag een website door mij laten maken? Dan kan dat worden besproken! Interesse? Ga dan naar: Cornelis Webdesign Amersfoort 🎨 en zie wat ik voor u kan betekenen…


Ervaring als Radio DJ

Radio Entertainer

Ervaring als Radio DJ kreeg ik nadat ik heel wat jaren vrijwillig voor lokale en regionale radiostations mijn programma’s maakte…

Kort Radiofragment van Cees Spelt 🧐

Opmerkelijk is toch wel, dat ik door zuiver toevallig een website te bezoeken, aan dit radiofragment kwam! Als herinnering aan mijn radioactiviteiten, een korte en originele geluidsopname van mij via Roulette 103: Lees Meer »


Ervaring als Webmaster

Ergens Beginnen…

Ervaring als Webmaster | Webdesign KennisbankErvaring als Webmaster kreeg ik door het te doen en ook ergens te willen beginnen. Samen met de theorie, bouw je langzaam maar zeker voldoende kennis en ervaring op, om professionele websites te ontwerpen.

Wellicht kun je er in de toekomst meer mensen er een plezier mee doen dan je ooit had gedacht! Zo werd ooit de computer mijn favoriet voor het maken van logo’s, audio en video bewerking, websites… Lees Meer »


Graag verwijs ik je naar Social Media over mijzelf…

Cees Spelt | Twitter Cees Spelt | Facebook Cees Spelt | Linkedin
Omhoog ↑