Cees Spelt

Blog > Cees Spelt

Even Voorstellen…webdesign kennisbank cees spelt amersfoort logo 150x150 - Cees Spelt

Cees Spelt 🧐 is mijn naam en een aantal jaren geleden ben ik mij in het maken van websites gaan bekwamen. Met Cornelis Webdesign Amersfoort (NonProfit) heb ik toen mijn eerste website gepubliceerd.

Dit omdat ik graag actief wilde zijn als webdesigner. Daaruit voortvloeiend is deze Educatieve Website, de Webdesign Kennisbank 🎓 ontstaan, als mijn eigen platform. Deze website wil jouw startpunt zijn, als het gaat om een compleet overzicht van het Webdesign vakjargon!

Bezoek ook mijn persoonlijke Facebook-pagina en doe mee met mijn netwerk van bijna 5000 Facebook-leden! Klik natuurlijk ook even op de “vind ik leuk” button (zie rechts onderaan). Verder zijn er meer persoonlijke pagina’s op Twitter en Linkedin te vinden. De webadressen staan onderaan deze pagina vermeld.

Wilt u graag een website door mij laten maken? Dan kan dat worden besproken! Interesse? Ga dan naar de pagina van Cornelis Webdesign Amersfoort en zie wat ik voor u kan betekenen…

Graag informeer ik je verder via het onderstaande e-mail adres;

c-spelt@gmx.come mail cees spelt - Cees Spelt


Ervaring als Radio DJ

Ervaring als Radio DJ kreeg ik nadat ik heel wat jaren vrijwillig voor lokale en regionale radiostations mijn programma’s maakte…

Radio Entertainer

Kort Radiofragment van Cees Spelt;

Opmerkelijk is toch wel, dat ik door zuiver toevallig een website te bezoeken, aan dit radiofragment kwam! Als herinnering aan mijn radioactiviteiten, een korte en originele geluidsopname van mij via Roulette 103: Lees Meer »


Ervaring als WebmasterWebMaster Club 150x150 - Cees Spelt

Ervaring als Webmaster kreeg ik door het te doen en ook ergens te willen beginnen. Samen met de theorie, bouw je langzaam maar zeker voldoende kennis en ervaring op, om professionele websites te Ontwerpen.

Wellicht kun je er in de toekomst meer mensen er een plezier mee doen dan je ooit had gedacht! Zo werd ooit de computer mijn favoriet voor het maken van logo’s, audio en video bewerking, websites te ontwikkelen en bezoeken enzLees Meer »


Graag verwijs ik je naar de volgende webadressen over mij…

Cees Spelt | Twitter Cees Spelt | Facebook Cees Spelt | Linkedin