Cees Spelt

Even Voorstellen…

Webdesign Kennisbank | Educatieve Wegwijzer van Cees SpeltMijn naam is Cees Spelt 🧐 en een aantal jaren geleden ben ik mij in het maken van websites gaan bekwamen. Met Cornelis Webdesign 🎨 (NonProfit) heb ik toen mijn eerste website gepubliceerd. Dit omdat ik graag actief wil(de) zijn als webdesigner.

Daaruit voortvloeiend is de Webdesign Kennisbank πŸŽ“ ontstaan, als mijn eigen platform. Bezoek ook mijn persoonlijke Facebook-pagina en doe mee met mijn netwerk van bijna 5000 Facebook-leden! Klik natuurlijk ook even op “vind ik leuk”!

Verder zijn er nog persoonlijke pagina’s op Twitter en Linkedin te vinden. Wilt u graag een website door mij laten maken? Dan kan dat worden besproken!

Ga naar: Cornelis Webdesign Amersfoort 🎨


Ervaring als Radio DJ

Radio Entertainer

Ervaring als Radio DJ kreeg ik nadat ik heel wat jaren vrijwillig voor lokale en regionale radiostations mijn programma’s maakte…

Kort Radiofragment van Cees Spelt 🧐

Opmerkelijk is toch wel, dat ik door zuiver toevallig een website te bezoeken, aan dit radiofragment kwam! Als herinnering aan mijn radioactiviteiten, een korte originele geluidsopname van mij bij Roulette 103:
Lees Meer Β»


Ervaring als Webmaster

Ervaring als Webmaster | Webdesign KennisbankErvaring als Webmaster kreeg ik door het te doen en ook ergens te willen beginnen. Samen met de theorie, bouw je langzaam maar zeker voldoende kennis en ervaring op, om professionele websites te kunnen ontwikkelen.

Wellicht kun je er in de toekomst meer mensen er een plezier mee doen, dan je ooit had gedacht! Zo werd ooit de computer mijn favoriet voor het maken van logo’s, audio en video bewerking, websites ontwikkelen enz…. Lees Meer Β»
 

Back to Top