Cees Spelt


Even Voorstellen…

Cees Spelt | Webdesign KennisbankMijn naam is Cees Spelt 🧐 en een aantal jaren geleden ben ik mij in het maken van websites gaan bekwamen. Met Cornelis Webdesign 🎨 (Non Profit) heb ik toen mijn eerste website gepubliceerd. Dit omdat ik graag actief wil(de) zijn als webdesigner.

Daaruit voortvloeiend is de Webdesign Kennisbank 🎓 ontstaan, als mijn eigen platform. Bezoek ook mijn persoonlijke Facebook-pagina en doe mee met mijn netwerk van bijna 5000 Facebook-leden! Klik natuurlijk ook even op “vind ik leuk”!

Verder zijn er nog persoonlijke pagina’s op Twitter en Linkedin te vinden. Wilt u graag een website door mij laten maken? Dan kan dat worden besproken!

Zie ook: Cornelis Webdesign 🎨


Ervaring als Radio DJ

Radio DJ | Nieuwslezer | Voice Over

 

Ervaring als Radio DJ | Cees SpeltErvaring als Radio DJ kreeg ik nadat ik heel wat jaren vrijwillig voor lokale en regionale radiostations mijn programma’s maakte. Dit na aanleiding van een spannend avontuur, op mijn 15e jaar met een eigen weekendzender.

Met een eigen studio dat bestond uit 2 draaitafels, een cassettedeck, mengpaneel en microfoon zond ik uit op de FM band. Zo had ik op mijn 15e een eigen weekendstation met mijn vriendjes uit de buurt.

Radio Controle Dienst

Helaas kwam aan dit spannende avontuur snel een eind door een inval van de Radio Controle Dienst. Daarna ben ik voor lokale omroepen en regionale piraten veel programma’s… Lees Meer »


Ervaring als Webmaster

Ergens Beginnen…

 

Ervaring als Webmaster | Cees SpeltErvaring als Webmaster kreeg ik door het te doen en ook ergens te willen beginnen. Samen met de theorie, bouw je langzaam maar zeker voldoende kennis en ervaring op, om professionele websites te kunnen ontwikkelen.

Wellicht kun je er in de toekomst meer mensen er een plezier mee doen, dan je ooit had gedacht! Zo werd ooit de computer mijn favoriet voor het maken van logo’s, audio en video bewerking, websites ontwikkelen enz.

Naast een goed advies om iets te laten werken kun je door het zelf uit te proberen al snel voldoende inzicht opdoen. Tevens heb ik enige tijd geleden… Lees Meer »
 

Back to Top