Ervaring als Webmaster


Ergens Beginnen…

Ervaring als Webmaster | Webdesign KennisbankErvaring als Webmaster kreeg ik door het te doen en ook ergens te willen beginnen. Samen met de theorie, bouw je langzaam maar zeker voldoende kennis en ervaring op, om professionele websites te kunnen ontwikkelen.

Wellicht kun je er in de toekomst meer mensen er een plezier mee doen, dan je ooit had gedacht! Zo werd ooit de computer mijn favoriet voor het maken van logo’s, audio en video bewerking, websites ontwikkelen enz.

Inzicht in de Vele Mogelijkheden

Zo nu en dan krijg ik een goed advies om iets te laten werken, maar door ook eens wat uit te proberen krijg je vaak al snel inzicht van de vele mogelijkheden met software zoals bijvoorbeeld Photoshop en KompoZer.

Tevens heb ik enige tijd geleden een Cursus Webdesign gevolgd, inclusief de noodzakelijke basiskennis als HTML en JavaScript. Zo ontdekte ik een nieuwe manier om mijn media-ervaring uit te breiden en kreeg zo steeds meer de smaak te pakken…

Om mijzelf verder te ontwikkelen in het zelfstandig bouwen, ontwerpenen en publiceren van diverse websites. Dit in samenspel met de mogelijkheden binnen de netwerken van de vele Social Media Platforms.

Webpagina’s maken met een Kladblok Document

Daar komt bij dat het vak niet alleen om perfectie vraagt, maar ook bekend staat als een veel omvattend en veelzijdige ambitie. Al lijken al die codes in de ‘bron’ van een HTML-pagina nog wat ingewikkeld, echter van een eenvoudig Kladblok Document kun je al een heuse webpagina maken!

Vergeet als Webdesigner trouwens niet om over voldoende opdrachtgevers te beschikken als een belangrijke voorwaarde waarmee je als ondernemer, uiteindelijk ook een gewenst resultaat kan boeken.

Daarom is het niet onverdienstelijk, een netwerk van potentiële klanten en geïnteresseerden op te bouwen. Het is daarom dat het zinvol is, als ondernemer je focus steeds wat verder uit te breiden.

Zo heb ik sinds kort en bovendien met een beetje mazzel, samen met een goede kennis mijn eerste stappen gezet op de Social Media van Pinterest. Zoals dat bij elk platform terug keert, gaat het er uiteindelijk om de techniek van Social Media te leren begrijpen.

Om daarmee de meeste rendement uit het publiceren te halen en zo de bedoelde website te kunnen promoten. Het volgende interview informeert je van een ervaringsdeskundige, kort maar krachtig hoe je een website kan beheren.

Bezoek de website van mijn collega/vriend Malik-Nicolas Abdesselam; www.expatpaysbas.com

Interview met Malik-Nicolas Abdesselam;


Bezoek ook deze pagina van Cees Spelt 🧐

Omhoog ↑

2 reacties op Ervaring als Webmaster

  1. Erg nette en overzichtelijke website die Cees heeft gemaakt. Er staan veel handige weetjes in.
    Groet, boudewijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.