Radio Eemland 95.4 | Roulette 103 | Golfbreker Radio


Radio Eemland | Radio DJ / Nieuwslezer

Radio Eemland 95.4 was de 24/7 omroep en het radiostation dat regionaal hoog aan populariteit wist te scoren. Het zond o.a. uit in de live-studio van Radio Eemland, aan De Hof in Amersfoort. Tussen anno 1982 tot einde 1989, werd er continu uitgezonden via de vaste frequentie 95.4 FM.

Regelmatig waren er ontvangst-berichten vanuit Amsterdam en Nunspeet! Bovendien waren ook Super Radio en Keistad FM jarenlang collega’s. Mede door het gedoogbeleid alsook het grote aanbod van adverteerders, waren de etherpiraten een begrip voor Amersfoort, Eemland en Vallei.

Roulette 103 | Radio DJ

Roulette 103 heeft zich bewezen een begrip in radioland te zijn. Het zond uit vanaf de wei gelegen naast Baarn. Niet zomaar, want daar stond een gigantische zendmast, als een zichtbaar symbool voor de vrije regionale radio, zoals dit in de jaren tachtig (noodzakelijk) nog mogelijk was.

Dit kwam door het gedoogbeleid van de toen nog bestaande lokale politiek. In die tijd werd de livestudio dag en nacht bezocht door radio DJ’s, technici, non-stoppers en muzikaal talent uit de hele omgeving.

Golfbreker Radio | Radio DJ / Voice Over

Golfbreker Radio is zonder twijfel de langst bestaande omroep vanuit het historische centrum in Amersfoort. Het begon als ziekenomroep en heeft zich reeds lang geleden ruimschoots kunnen ontwikkelen als regionaal radiostation via de kabel en periodiek in de ether.

Hier heb ik als Radio DJ en Presentator diverse programma’s mogen maken. Ook heb ik mijn stem laten horen in het hoorspel ‘De Verleiding’ als voice over. Dit radioavontuur produceerde ik in samenwerking met een groep voormalig (jeugdige) acteertalenten uit de Regio.