Cornelis Webdesign


Non Profit Enterprise

Cornelis Webdesign Amersfoort (logo)

Voor mijn non profit onderneming; Cornelis Webdesign 🎨, heb ik (Cees Spelt 🧐) inmiddels verschillende opdrachten vervuld. Als het gaat om het toepassen van diverse Social Media activiteiten, kunt u bij mij eveneens terecht.

Verder kunt u door mij, indien nodig, een origineel en passend logo voor uw website laten ontwerpen. Zo kunt u bij mij uw Marketing Campagne van te voren bespreken en in praktijk brengen. De kosten die u bij mij maakt, zijn relatief laag !

Advies en Ondersteuning

Tevens wil ik u graag tegemoet komen met mijn advies en ondersteuning tijdens de productie van uw website. Laat mij uw website met de nodige aandacht en toewijding ontwikkelen en doen slagen! Verder zal ik u natuurlijk blijven informeren over tal van onderwerpen in deze unieke Webdesign Kennisbank.

Het is echter wel van belang dat u zelf tekst, afbeeldingen en/of video’s zorgt. Voor hoge zoekresultaten van zoekmachines is het van belang van het bezitten van wat genoemd wordt: “Rich Content”. Dat bestaat uit bijvoorbeeld; veel relevante tekst, afbeeldingen, video’s, hyperlinks, enz.
 
Cornelis Webdesign (logo)

CMS van WordPress

Ook is het mogelijk dat ik een WordPress website voor u ontwerp, inclusief het CMS (Content Management Systeem), om nadien uw content (afbeeldingen, tekst, video’s, formulieren enz.) zelf te kunnen veranderen/verbeteren.

U kunt er ook voor kiezen de inlogcodes zelf te beheren. De website wordt uiteindelijk uw eigendom tenzij u er voor kiest van mijn persoonlijke ondersteuning, gebruik te blijven maken.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Cornelis Webdesign 🎨 om uw opdracht vrijblijvend met mij te bespreken. Laat u gratis informeren wat ik van uw website kan maken en welke (extra) toepassingen er eventueel mogelijk zijn.
 

Back to Top