Foto’s Bewerken

Foto's Bewerken | Webdesign KennisbankOnline werken met Google Foto’s

Foto’s Bewerken en beheren kun je met Google Foto’s. De foto’s die je met een mobiel apparaat maakt, foto’s die vrienden en familie met je delen en foto’s die je met een ‘gewone’ camera maakt.

Bovendien kun je met Google Foto’s eenvoudige beeldbewerkingen uitvoeren. Maar Google Foto’s is meer dan dat: de app groepeert foto’s automatisch op basis van locatie, tijd en kan zelfs voorwerpen inscannen.

Alternatieven voor Picasa

Picasa is een populair gratis pakket om foto’s te beheren en bewerken. Maar Google stopt met Picasa. Daarom is het op de langere termijn onvermijdelijk om uit te kijken naar een alternatief.

Foto’s Bewerken op Mac

Maak uw favoriete foto’s nog mooier door ze op de Mac te bewerken in het programma fotoprogramma. Begin 2015 introduceerde Apple een nieuw fotoprogramma, als vervanging van oudgediende iPhoto. Met het programma kunt u foto’s importeren, beheren en bewerken.

IrfanView Gebruiken voor Fotobewerking

IrfanView is een gratis fotobewerkingsprogramma waarmee u op een Windows-computer een aantal basisbewerkingen kunt uitvoeren, zoals het draaien, bijsnijden en verkleinen van een foto.

Foto’s Overzetten van iPad naar Computer

De iPad heeft een ingebouwde camera waarmee u foto’s kunt maken. U kunt deze foto’s op uw computer zetten. In dit artikel laten wij u meerdere manieren zien hoe u foto’s op uw iPad kunt overzetten naar een computer met Windows Vista of Windows 7.

Foto’s Ordenen

Wanneer u veel foto’s maakt (en wie doet dat niet in het digitale tijdperk) staat na verloop van tijd uw computer aardig vol met foto’s en kun je zo het overzicht kwijtraken. Geef uw foto’s en fotomappen logische namen, dan kunt u ze later veel makkelijker terugvinden.

Categoriën binnen de Kennisbank over Webdesign;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.