Cornelis Webdesign Amersfoort

Cornelis Webdesign Amersfoort

Cornelis Webdesign Amersfoort 🎨, centraal in de provincie Utrecht, heeft door Cees Spelt 🧐 inmiddels al verschillende opdrachten vervuld. Dit met de nodige kennis en ervaring als webdesigner voor diverse opdrachtgevers.

Ook als het gaat om het toepassen van diverse Social Media activiteiten kunt u bij mij terecht. Ook de kosten die u bij mij maakt zijn laag te noemen. Cornelis Webdesign Amersfoort 🎨 blijft dan ook voorlopig NonProfit!

Extra Advies en Ondersteuning

Tevens wil ik u tegemoet komen met extra advies en ondersteuning tijdens uw productie en publicatie, alsook de bedoelde vormgeving van uw website. Hieraan kan ik voldoen, door ooit ervaring te hebben opgedaan als docent waarbij ik heb lesgegeven over computers en internet voor senioren.

Daar heb ik geleerd om de moeilijke elementen in Webdesign op een begrijpelijke manier uit te leggen. Laat mij uw website met de nodige aandacht en toewijding ontwikkelen en doen slagen! Verder zal ik u natuurlijk blijven informeren over tal van onderwerpen in deze unieke Webdesign Kennisbank 🎓.

Het is echter wel van belang dat u zelf voor tekst, afbeeldingen en/of video’s zorgt. Voor hoge zoekresultaten van zoekmachines is het van belang van het bezitten van wat genoemd wordt: “Rich Content”. Dat bestaat uit bijvoorbeeld; veel relevante tekst, afbeeldingen, video’s, hyperlinks, enz.

Cornelis Webdesign Amersfoort (logo)
Eventueel kan ik uw logo voor u naar wens ontwerpen contact-formulieren en/of JavaScript voor uw website verzorgen. oen wat in de mogelijkheden ligt die ik u wil bieden om samen met u, een website te ontwerpen en te publiceren tot het gewenste resultaat in ontwerp en effectiviteit!

Ook is het mogelijk dat ik een WordPress website voor u ontwerp, inclusief het CMS (Content Management Systeem), om nadien uw content (afbeeldingen, tekst, video’s, formulieren enz.) zelf te kunnen veranderen/verbeteren.

U kunt er ook voor kiezen de inlogcodes zelf te beheren. De website wordt uiteindelijk uw eigendom tenzij u er voor kiest van mijn persoonljke ondersteuning, gebruik te blijven maken.

Bespreek Uw Opdracht(en) en Wens(en)

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Cornelis Webdesign Amersfoort 🎨 om uw opdracht vrijblijvend met mij te bespreken. Laat u gratis informeren wat ik van uw website kan maken en welke (extra) toepassingen er eventueel mogelijk zijn.

Omhoog ↑