Jouw Webdesign Startpunt! | Kennisbank
Cornelis Webdesign | Cees SpeltVoor mijn (NonProfit) onderneming Cornelis Webdesign 🎨, heb ik (Cees Spelt 🧐) inmiddels verschillende opdrachten vervuld. Ook als het gaat om het toepassen van diverse Social Media activiteiten, kunt u bij mij eveneens terecht.

Tevens kunt u bij Cornelis Webdesign een origineel en passend logo voor uw website laten ontwerpen. De kosten die u bij mij maakt, zijn relatief laag! Bovendien wil ik u graag tegemoet komen met mijn advies en ondersteuning tijdens de productie van uw website.

Bezoek ook: Ontwerpen


Rich Content

Verder zal ik u natuurlijk blijven informeren over tal van onderwerpen in deze unieke Webdesign Kennisbank. Het is echter wel van belang dat u zelf tekst, afbeeldingen en/of video’s zorgt.

Voor hoge zoekresultaten van zoekmachines is het van belang van het bezitten van wat genoemd wordt: “rich content”. Dat bestaat uit bijvoorbeeld; veel relevante tekst, afbeeldingen, video’s, hyperlinks, enz.

Bezoek ook: Zoekmachine Optimalisatie


CMS van WordPressWebdesign Kennisbank | Cees Spelt

Ook is het mogelijk dat ik een WordPress website voor u ontwerp, inclusief het CMS (Content Management Systeem), om nadien uw content (afbeeldingen, tekst, video’s, formulieren enz.) zelf te kunnen veranderen/verbeteren.

Bezoek ook: CMS


Geïnteresseerd?

E-mail | Webdesign KennisbankLaat u vrijblijvend informeren over wat Cornelis Webdesign voor u kan betekenen:
Mail naar: info@webdesignkennisbank.nl t.a.v. Cees Spelt


Bladeren ► Home • Cornelis Webdesign

 

Omhoog