Internet Marketing

1423182960 value3d 128 - Internet Marketing

Blog > Internet Marketing

Internet Marketing en Webdesign zijn twee afzonderlijke vakgebieden, die toch opmerkelijk veel met elkaar te maken hebben. Vandaar dat in deze Educatieve Wegwijzer, daar ook extra aandacht aan wordt besteed.

Al is het slechts om je er eventueel alvast op voor te bereiden en je te voorzien van belangrijke webadressen, waar je vooral veel van kunt leren. Online Marketing is de manier voor de verkoop van producten en diensten via het internet.

De laatste jaren is reclame en marketing via het internet uitgegroeid tot de grootste reclamemarkt. Twee belangrijke pijlers van de hedendaagse Online Marketing zijn: Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Zoekmachine Marketing.

De Voordelen van Online Marketing

  • Relatief Goedkoop – Internet is vergeleken met traditionele vormen van marketing, relatief goedkoop.
  • Conversie – Resultaten meten via internet is vergeleken met traditionele vormen van marketing, vaak gemakkelijker.
  • Gepersonaliseerd – Via het internet is het gemakkelijker reclame uitingen persoonlijk te maken ten opzichte van de massa communicatie, door de traditionele marketing.
  • Globale Markt – Door het gebruik van internet is het vaak mogelijk om gericht een doelgroep te bereiken. Het richten van de markt betekend dat er van een ‘niche’ gebruik wordt gemaakt.

Virtueel Vastgoed

Alle activiteiten van het online publiceren die uw conversie verhogen, behoren tot het Virtueel Vastgoed. Zoals ik je al vertelde draait alles om conversie en hoeft een website dan ook niet waardeloos te zijn. De meeste websites zijn dat ook niet, maar het is ook de kritiek op een bekrompen manier van denken.

Het is mogelijk van een website een miljoenenbedrijf te maken. Iets minder zou ook niet gek zijn, maar het kan! Daarom laat de waarde van een website zich het best omschrijven als; Virtueel Vastgoed.

Marketing Campagne

marketing - Internet Marketing

Marketing Campagne is de term waarbij de optelsom van alle marketing activiteiten voor verkoop via het internet, de doorslag geeft. LinkedIn is een goed voorbeeld van een zakelijk en loopbaan gerichte Social Media Platform.

Marketing Campagne is de term, waarbij de optelsom van alle marketing activiteiten voor verkoop via het internet, de doorslag… Lees Meer »

Social Media Marketing

socialmediamarketing 300x148 - Internet Marketing

Het is vandaag wel de hoogste tijd om eens serieus werk te maken van de (gratis) Social Media mogelijkheden!

Zo snel als dat bij internet gaat, is er tegenwoordig ook veel veranderd en verbeterd binnen het (enorme) domein van Social Media.

Op het dynamische en steeds groter groeiende internet, is het daarom aan te raden een… Lees Meer »

Marketing Websites

imu logo 300x76 - Internet Marketing

Marketing Websites die je wijzer maken in Online Marketing? Dan verwijs ik je graag naar de Internet Marketing Unie.

Tonny Loorbach staat sinds jaar en dag bekend als SEO-specialist, maar heeft daarnaast ook een passie voor gedragspsychologie en neuromarketing. Vindt hier zijn spraakmakende webinars, video’s, cursussenLees Meer »


“The Sky is the Limit!”