Marketing Websites

Internet Marketing Unie | Marketing Websites Dé website door Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. www.imu.nl staat voor Internet Marketing Unie en zij zijn er om jou als ondernemer te helpen groeien via het internet.

Dat doen ze door de beste tips en nieuwste online marketing trends te delen via hun e-books, blogs, video’s, cursussen, podcast en evenementen. Ook faciliteren ze je – middels hun software – om je website bezoekers, conversie, funnels, automatisering en daarmee je vrijheid als ondernemer te vergroten.

Phoenix, Huddle en Plug&Pay zijn 3 dochterbedrijven van de IMU. Kortom, lees hier alles over hoe ook jouw website hoge zoekresultaten kan behalen.


Natuurlijk zijn er naast deze populaire websites nog veel meer Marketing Websites te vinden. Omdat het toch een ander onderwerp dan webdesign betreft, volgt hier weer een recentie van een gerenommeerde website.

Na een aantal jaren speuren, is mij onder andere de website www.frankwatching.com opgevallen. Het staat hier dan ook werkelijk bol van de online trends, tips, en trucks en heeft intussen een community met 450.000 volgers opgebouwd!


MarketingFacts | Marketing WebsitesDe laatste recentie die ik je kan adviseren, is die van Karel Geenen. Iemand die zijn sporen ruim heeft verdient op dit vakgebied. Ook Karel Geenen is een Nederlandse webmaster en dus makkelijk te volgen.

Dit is o.a. in de website www.marketingfacts.nl goed te merken. Hier veel over Google, SEO, Psychologie, Content Marketing, Marketing Automation, Facebook Marketing en heel veel meer…