Categorie: Verschil in Webbrowsers

Verschil in webbrowsers wordt pas duidelijk wanneer je de onderstaande 5 populaire Webbrowsers download en installeert. Als webdesigner kun je zo een website via al deze browsers testen om uiteindelijk de weergave goed te keuren…

Verschil in Webbrowsers

Blog > Kennisbank > Webbrowsers > Verschil in Webbrowsers Verschil in webbrowsers wordt pas duidelijk wanneer je de onderstaande 5 populaire Webbrowsers download en installeert. Als webdesigner kun je zo een website via al deze browsers testen om uiteindelijk de weergave goed te keuren… Nieuwe Standaardbrowser van Microsoft Microsofts Edge is vanaf Windows 10 de […]

Webbrowser Opties

Webbrowser Opties zijn de extra mogelijkheden die zijn ontwikkeld, door een bepaalde browser. Dit voor het programmeren en samenstellen van allerlei websites. Zo zijn er volop opties te benutten als telebankieren, e-mails versturen, talloze audio en videokanalen afspelen, chatten, cammen, online gamen enz. Er zijn zelfs Webbrowsers die bepaalde documenten kunnen voorlezen. Vrijwel alle browsers hebben de mogelijkheid om bladwijzers op te slaan en bestanden te downloaden.

Hyperlinks

Hyperlinks (of kortweg links), in het Nederlands; verbindingen of koppelingen genoemd, is een computer- en internetterm, die duidt op een verwijzing (referentie) in de hypertekst van een website.

Deze kan de gebruiker dan volgen om naar een ander webadres te surfen. Een hyperlink is vaak een stukje tekst, maar kan ook een afbeelding of enig ander HTML-element zijn.