Cees Spelt

HomeCees Spelt

Webdesign Kennisbank | Educatieve Wegwijzer van Cees SpeltEven Voorstellen…

Mijn naam is Cees Spelt 🧐 en een aantal jaren geleden ben ik mij in het maken van websites gaan verdiepen. Met Cornelis Webdesign Amersfoort 🎨 (NonProfit) heb ik toen mijn eerste website gepubliceerd.

Dit omdat ik graag actief wilde zijn als webdesigner. Daaruit voortvloeiend werd deze Educatieve Website, de Webdesign Kennisbank ontstaan, als mijn eigen platform. Deze website wil jouw startpunt zijn, als het gaat om een compleet overzicht van het webdesign vakjargon!

Bezoek ook mijn persoonlijke Facebook-pagina en doe mee met mijn netwerk van bijna 5000 Facebook-leden!  Verder zijn er nog persoonlijke pagina’s op Twitter en Linkedin te vinden. De webadressen staan onderaan deze pagina vermeld.

Wilt u graag een website door mij laten maken? Dan kan dat worden besproken! Interesse? Ga dan naar de pagina van Cornelis Webdesign Amersfoort 🎨 en zie wat ik voor u kan betekenen…

Graag informeer ik je verder via het onderstaande e-mail adres;

c-spelt@gmx.comE-mail Cees Spelt


Ervaring als WebmasterErvaring als Webmaster | Webdesign Kennisbank

Ervaring als webmaster kreeg ik door het te doen en ook ergens te willen beginnen. Samen met de theorie, bouw je langzaam maar zeker voldoende kennis en ervaring op, om professionele websites te Ontwerpen.

Wellicht kun je er in de toekomst meer mensen er een plezier mee doen dan je ooit dacht! Zo werd ooit de computer…  Lees Meer »


Ervaring als Radio DJ

Ervaring als Radio DJ | Webdesign Kennisbank

Nadat ik heel wat jaren vrijwillig voor lokale en regionale radiostations mijn programma’s maakte, deed ook aan het einde van de jaren ´80 de PC steeds meer zijn intrede.

Geleidelijk aan heeft er over de gehele wereld op elk radiostation, een ware computer-revolutie afgespeeld. Wat de doorslag gaf, ieder radiostation tot in de kern van de radiostudio compleet te digitaliseren…  Lees Meer »

Graag verwijs ik je naar de volgende webadressen over mij…

Cees Spelt | Twitter Cees Albert Spelt | Facebook Cees Spelt | Linkedin