Kennisbank

Jouw Webdesign Startpunt!Jouw Webdesign Startpunt!

Deze leerzame kennisbank geeft je een overzichtelijk beeld van webdesign aan de hand van diverse (sub)categorieën. Met de menubalk bovenaan de website, kun je navigeren tussen alle aanwezige hoofdcategorieën.

Daarbij heeft de site ook subcategorieën op een hiërarchische manier ingedeeld, zodat je in een helikopterview het totale landschap van webdesign kunt overzien. Aan de rechterkant van de website staat de algemene menubalk.

Een overzicht van alle (sub)categorieën van de website. Met als belangrijkste onderdeel de Kennisbank,
zoals hieronder staat vermeld:

Het Digitale HartHet Digitale Hart | Webdesign Kennisbank


Webdesign in het kort

Definitie van WebdesignWebdesign is het proces van het creëren en vormgeven van visuele lay-outs en gebruikerservaring van een website. Het omvat het ontwerp van tekst, afbeeldingen, knoppen en overige interactieve elementen om een website te maken.

Internet en Webdesign is een baanbrekende vooruitgang, sinds de uitvinding van de boekdrukkunst. Dat gemakkelijk kan worden bekeken en gebruikt op verschillende apparaten.

Een goed ontworpen website is dan ook essentieel bij het aantrekken van bezoekers. Tevens is het een populair middel om beoogde doelen te bereiken zoals het verkopen van producten of het verstrekken van informatie.


Startpagina’s | Webdesign Kennisbank