Kennisbank

“Jouw Webdesign Startpunt!”Jouw Webdesign Startpunt!

Deze leerzame wegwijzer geeft je een overzichtelijk beeld van Webdesign aan de hand van diverse (sub)categorieën. Met de menubalk bovenaan de website, kun je navigeren tussen alle aanwezige hoofdcategorieën.

Daarbij heeft de site ook subcategorieën op een hiërarchische manier ingedeeld, zodat je in een “helikoptervieuw” het totale landschap van Webdesign kan overzien.

Aan de rechterkant van de website staat de algemene menubalk inclusief alle (sub)categorieën op één rij.  Het zijn alle  onderwerpen die een plaatsje in de Kennisbank verdienen. Vanuit dit overzicht navigeer je tussen alle webpagina’s van de totale website. Hieronder een opsomming van de categorieën binnen:
Het Digitale
Het Digitale Hart | Webdesign Kennisbank

Definitie van Webdesign

Definitie van WebdesignWebdesign is het proces van het creëren en vormgeven van visuele lay-outs en gebruikerservaring van een website. Het omvat het ontwerp van tekst, afbeeldingen, knoppen en overige interactieve elementen om een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en responsieve website te maken.

Internet en Webdesign is een baanbrekende uitvinding sinds de uitvinding van de boekdrukkunst. Dat gemakkelijk kan worden bekeken en gebruikt op verschillende apparaten. Een goed ontworpen website is essentieel bij het aantrekken van de bezoekers.

Tevens is het een populair middel om de beoogde doelen te bereiken zoals het verkopen van producten of het verstrekken van informatie.
Startpagina’s | Webdesign Kennisbank