Ervaring als Radio DJ


Radio DJ | Nieuwslezer | Voice Over

Als vrijwilliger heb ik veel ervaring opgedaan door weken en jarenlang, voor lokale en regionale radiostations programma’s mogen maken.Gedurende deze periode heb ik als allround Radio DJ, de nodige ervaring op mogen doen.

Tijdens mijn jonge leeftijd begon ik vanuit mijn slaapkamer in een eigen studio uit te zenden via een FM frequentie. Mijn kleine studio in mijn slaapkamer bestond uit o.a. uit 2 draaitafels, een cassettedeck, mengpaneel en microfoon.

Mijn Weekendstation

Omdat ik toen nog minderjarig was, kreeg ik een boete van 50 gulden. Emotioneel was het voor mij een zeer zware klap, mede omdat mijn ouders dit niet nog een keer wilde meemaken!

Ondanks deze nare ervaring kreeg ik de smaak toch te pakken, om door te gaan met deze superhobby. Al snel stapte ik over naar de lokale omroep in mijn geboorteplaats Harderwijk.

Een aantal jaren later, eind jaren tachtig, werd ik Radio DJ voor Radio Eemland in Amersfoort. Tevens was ik o.a. Radio DJ voor Roulette 103 in Baarn en Atlantic Hilversum.”

Radio Eemland 95.4

Radio Eemland werd dan voor mij ook de mooiste tijd van mijn leven! Door op deze populaire radiopiraat zoveel draaiuren gemaakt te hebben, heeft het me voor een groot deel ook gevormd…

“Radio Eemland 95.4 was de 24/7 omroep en het regionale radiostation vanuit De Hof in Amersfoort, dat hoog aan populariteit wist te scoren. Het zond o.a. uit in de live studio van Radio Eemland aan De Hof in Amersfoort.Tussen anno 1982 tot einde 1989, werd er continu uitgezonden via 95.4 FM.

Regelmatig waren er ontvangstberichten vanuit Amsterdam en Nunspeet! Bovendien waren ook Super Radio en Keistad FM jarenlang collega’s. Mede door het gedoogbeleid alsook het grote aanbod van adverteerders, waren deze piraten een begrip voor Amersfoort, Eemland en Vallei”

Cees A. Spelt


Radiofragment van Mijzelf… 🧐


Bladeren Home Cees Spelt Ervaring als Radio DJ

Ervaring als Webdesigner