Ervaring als Webdesigner

Cees Spelt | Ervaring als WebdesignerDe nodige ervaring als webdesigner kreeg ik door het te doen en ook ergens te willen beginnen. Samen met de theorie, bouw je langzaam maar zeker voldoende kennis en ervaring op om professionele websites te gaan bouwen.

Wellicht kun je er in de toekomst meer mensen er een plezier mee doen, dan je ooit dacht! Zo werd eens de computer eens mijn favoriet voor het maken van logo’s, audio en video bewerking, websites bouwen enz.

Naast een goed advies om iets te laten werken, kan je ook door zomaar iets te proberen al snel voldoende inzicht opdoen. Ook ik heb zo’n 6 jaar geleden een cursus webdesign gevolgd, met uiteraard de noodzakelijke basiskennis van HTML en JavaScript.

Hiermee ontdekte ik een nieuwe manier om mijn mediatalent toch een gevolg te geven. Zodoende ontwikkelde ik mijzelf gaandeweg, in het zelfstandig ontwerpen en publiceren van websites.


Ervaringsdeskundige van WordPress

In de onderstaande geluidsopname hoor je Malik-Nicolas in een kort maar krachtig interview. Hij legt je stapsgewijs uit hoe je een WordPress website kunt beginnen…

Interview met Malik-Nicolas Abdesselam:


Zijn webadres kun je vinden op:
https://expatpaysbas.com


Cees Spelt | Ervaring als Webdesigner