Cees Spelt


Even Voorstellen


Cees Spelt | Webdesign KennisbankMijn naam is Cees Spelt en ongeveer tien jaar geleden ben ik mij in het maken van websites gaan specialiseren. Met “Cornelis Webdesign” (non-profit) heb ik toen mijn eerste website gepubliceerd.

Daaruit voortvloeiend is de “Webdesign Kennisbank” ontstaan als mijn eigen platform. Bezoek ook mijn Facebook-pagina en doe mee met mijn netwerk van meer dan 4500 leden! Bezoek mijn profiel ook op Twitter en Linkedin:
Cees Albert Spelt > Facebook | Cees Spelt > Twitter | Cees Spelt > LinkedIn

Media Ervaring

Al vroeg in mijn jeugd was ik in diverse vormen van media geĂŻnteresseerd. Zo was ik ooit vaak bezig met striptekenen, spreekbeurten en werkte ik mee aan de schoolkrant. Ook was het voor mij ooit eens een grote hobby, zelfgemaakte hoorspelen op te nemen.

Hierdoor leerde ik spelenderwijs verschillende geluidsapparatuur te gebruiken en werd het enige tijd later de aanleiding om zelf radioprogramma’s te gaan maken.

Achter de Schermen

Vele jaren later heb ik samen met mijn moeder (destijds edelfigurante voor commercials e.d.), via meerdere castingbureaus mogen figureren voor diverse televisieprogramma’s, films en promo’s.

Naast locaties als Aalsmeer en Amsterdam, heb ik veelvuldig de productie van verschillende (live)programma’s bijgewoond in diverse televisiestudio’s op het Media Park. Langs deze weg, kreeg ik bovendien eens de opdracht om een website voor een castingbureau te bouwen.

Nieuwe Werkplek

Om mijn vrije tijd invulling te geven en mij nog meer in media te verdiepen, ben ik in deze sector vrijwilligerswerk gaan zoeken. Dit werd voor mij KeiTV. KeiTV | Zorg in MediaInmiddels leer ik diverse software programma’s voor het maken van diverse foto en videoproducties.

Deze kun je vinden op YouTube, Facebook, Instagram en de officiële website van KeiTV | www.keitv.nl


Ervaring als Radio DJ

Radio DJ | Nieuwslezer | Voice OverRadio DJ | Nieuwslezer | Voice Over

Zo heb ik als vrijwilliger veel ervaring opgedaan door heel wat jaren, voor lokale en regionale radiostations programma’s mogen maken. Gedurende deze periode heb ik mij nuttig gemaakt als radio DJ, technicus, reporter, voice over en nieuwslezer.

Zo ben ik ooit eens begonnen om vanuit een eigen studio uit te zenden. Mijn kleine studio bestond uit o.a. uit 2 draaitafels
 Lees meer »


Ervaring als Webdesigner

Ergens Beginnen
Cees Spelt | Ervaring als Webdesigner

De nodige ervaring als webdesigner kreeg ik door het te doen en ook ergens te willen beginnen. Samen met de theorie, bouw je langzaam maar zeker voldoende kennis en ervaring op, om professionele websites te kunnen ontwikkelen.

Wellicht kun je er in de toekomst meer mensen er een plezier mee doen, dan je denkt! Zo werd ooit de computer mijn favoriet voor het maken van logo’s, audio en video bewerking, websites ontwikkelen enz… Lees meer »


Home Cees Spelt