Cees Spelt

Cees Spelt | Webdesign KennisbankMijn volledige roepnaam is Cees Albert Spelt en in 2012 op 42 jarige leeftijd, ben ik mij in het maken van websites gaan specialiseren. Van “Cornelis Webdesign” (Non Profit) heb ik toen mijn eerste website gepubliceerd.

Daaruit voortvloeiend is de “Webdesign Kennisbank” (Non Profit) ontstaan als mijn eigen platform op het internet. Dat komt door het ontwerpen van websites en de diverse Sociale Media die ik (gratis) heb leren gebruiken.

Met mijn opgebouwde kennis en de behoefte om te vertellen over alle relevante categorieën binnen webdesign, is het voor mij de ultieme uitdaging om vervolgens de informatie in begrijpelijke taal op alle webpagina’s uit te diepen.

Bezoek ook mijn Facebook-pagina: Cees Albert Spelt | Facebook

Mijn ervaring in de media

Al vroeg in mijn jeugd was ik in diverse vormen van media geïnteresseerd. Zo was ik ooit vaak bezig met striptekenen, spreekbeurten en werkte ik mee aan de schoolkrant. Ook was het voor mij ooit eens de grote uitdaging, zelfgemaakte hoorspelen op te nemen.

Hierdoor leerde ik spelenderwijs verschillende geluidsapparatuur te gebruiken en werd het enige tijd later de aanleiding om zelf radioprogramma’s te gaan maken.

Met mijn moeder naar de TV!

Voorloper InternetNaast locaties als Aalsmeer en Amsterdam, heb ik veelvuldig in het Media Park, aan producties van verschillende (live)programma’s in diverse televisiestudio’s meegedaan. Mijn moeder was destijds Edel Figurante, voor o.a. Albert Heijn.

Zo kreeg ik via diverse contacten eens de opdracht om een website voor een castingbureau te ontwikkelen. Dit castingbureau had destijds de naam: ADS Casting – “Achter De Schermen”.


Ervaring als Radio DJ

Radio DJ | Nieuwslezer | Voice Over

Als vrijwilliger heb ik veel ervaring kunnen opdoen, door jarenlang, voor lokale en regionale radiostations programma’s te maken. Gedurende deze periode heb ik als allround Radio DJ, de nodige ervaring op mogen doen.

Zo ben ik ooit eens begonnen om vanuit een eigen studio uit te zenden. Mijn kleine studio bestond uit o.a. uit 2 draaitafels…
Lees meer »


Ervaring als Webdesigner

Cees Spelt | Ervaring als Webdesigner

De nodige ervaring als webdesigner kreeg ik door het te doen en ook ergens te willen beginnen. Samen met de theorie, bouw je langzaam maar zeker voldoende kennis en ervaring op om in praktijk professionele websites te gaan bouwen.

Wellicht kun je er in de toekomst meer mensen er een plezier mee doen, dan je ooit dacht! Zo werd eens de computer mijn favoriet voor het maken van logo’s, audio…
Lees meer »