Cees Spelt

Cees Spelt | Webdesign KennisbankMijn volledige roepnaam is Cees Albert Spelt en in 2012 op 42 jarige leeftijd, ben ik mij in het maken van websites gaan specialiseren. Van Cornelis Webdesign (Non Profit) heb ik destijds mijn eerste website gepubliceerd.

Daaruit voortvloeiend is de Webdesign Kennisbank (Non Profit) ontstaan als mijn eigen platform en kennisbank over webdesign. Dit is gekomen door mijn interesse en ervaring in het ontwerpen van diverse publicaties websites.

Daarnaast heb ik gewerkt met diverse Social Media kanalen, die ik (gratis) heb leren gebruiken. Binnen deze Social Media heb ik behalve persoonlijke pagina’s,tevens pagina’s voor de Webdesign Kennisbank gemaakt. Zie onderaan de Home-pagina en index van deze website.

Bezoek ook mijn persoonlijke Facebook-pagina: Cees Albert Spelt | Facebook

Ervaring in de Media

Al vroeg in mijn jeugd was ik in diverse vormen van media geïnteresseerd. Zo was ik ooit vaak bezig met striptekenen, spreekbeurten en werkte ik mee aan de schoolkrant. Ook was het voor mij ooit eens de grote uitdaging, zelfgemaakte hoorspelen op te nemen.

Hierdoor leerde ik spelenderwijs verschillende geluidsapparatuur te gebruiken en werd het enige tijd later de aanleiding om zelfstandig radioprogramma’s te gaan maken.

Met mijn moeder naar de TV Studio!

Voorloper InternetNaast locaties als Aalsmeer en Amsterdam, heb ik veelvuldig in het Media Park, aan producties van verschillende (live)programma’s in diverse televisiestudio’s meegedaan. Mijn moeder was destijds Edel Figurante, voor o.a. Albert Heijn.

Zo kreeg ik via diverse contacten eens de opdracht om een website voor een castingbureau te ontwikkelen. Dit castingbureau had destijds de naam: ADS Casting – Achter De Schermen.


Ervaring als Radio DJ

Als vrijwilliger heb ik veel ervaring opgedaan door jarenlang, voor lokale en regionale radiostations programma’s te maken. Gedurende deze periode heb ik als allround Radio DJ, dienst gedaan.

Zo ben ik ooit eens begonnen om vanuit een eigen studio uit te zenden. Mijn kleine studio bestond uit o.a. uit 2 draaitafels…


Ervaring als Webdesigner

Cees Spelt | Ervaring als Webdesigner

De nodige ervaring als webdesigner kreeg ik door het te doen en ook ergens te willen beginnen. Samen met de theorie, bouw je langzaam maar zeker voldoende kennis en ervaring op om in praktijk professionele websites te gaan bouwen.

Wellicht kun je er in de toekomst meer mensen er een plezier mee doen, dan je ooit dacht! Zo werd eens de computer mijn favoriet voor het maken van logo’s, audio…