Cees Spelt

Cees Spelt | Webdesign Kennisbank

Mijn naam is Cees Spelt en met meer dan 12 jaar ervaring, ben ik mij gaan specialiseren in het maken van websites. Van Cornelis Webdesign (non-profit) heb ik destijds mijn eerste website gepubliceerd.

Daaruit voortvloeiend is de Webdesign Kennisbank (non-profit) ontstaan als mijn eigen platform over webdesign. Het ontwikkelen van diverse online-publicaties en websites, is nog steeds na al die jaren mijn favoriete hobby.


Informatie | Webdesign Kennisbank Cornelis Webdesign is onlangs veranderd in CornelisWeb. Uw lokale IT-adviesbureau in Amersfoort, gespecialiseerd voor het leveren van op maat gemaakte websites en bied nu ook diverse digitale oplossingen voor kleine bedrijven.

Bezoek ook mijn persoonlijke profiel op Facebook:
Cees Albert Spelt | Facebook

Ervaring in de Media

Al vroeg in mijn jeugd was ik in diverse vormen van media geïnteresseerd. Zo was ik ooit vaak bezig met striptekenen, spreekbeurten en werkte ik mee aan de schoolkrant. Ook was het voor mij ooit eens de grote uitdaging, zelfgemaakte hoorspelen op te nemen.

Hierdoor leerde ik spelenderwijs verschillende geluidsapparatuur te gebruiken en werd het enige tijd later de aanleiding om zelfstandig radioprogramma’s te gaan maken.

Met mijn moeder naar de TV Studio!

Voorloper InternetNaast locaties als Aalsmeer en Amsterdam, heb ik veelvuldig in het Media Park, aan producties van verschillende (live)programma’s in diverse televisiestudio’s meegedaan. Mijn moeder was destijds Edel Figurante, voor o.a. Albert Heijn.

Zo kreeg ik via diverse contacten eens de opdracht om een website voor een castingbureau te ontwikkelen. Dit castingbureau had destijds de naam: ADS Casting – Achter De Schermen.


Ervaring als Radio DJ

Als vrijwilliger heb ik veel ervaring opgedaan door jarenlang, voor lokale en regionale radiostations programma’s te maken. Gedurende deze periode heb ik als allround Radio DJ, dienst gedaan.

Zo ben ik ooit eens begonnen om vanuit een eigen studio uit te zenden. Mijn kleine studio bestond uit o.a. uit 2 draaitafels…


Ervaring als WebdesignerCees Spelt | Ervaring als Webdesigner

De nodige ervaring als webdesigner kreeg ik door het te doen en ook ergens te willen beginnen. Samen met de theorie, bouw je langzaam maar zeker voldoende kennis en ervaring op om in praktijk professionele websites te gaan bouwen.

Wellicht kun je er in de toekomst meer mensen er een plezier mee doen, dan je ooit dacht! Zo werd eens de computer mijn favoriet voor het maken van logo’s, audio…