Ervaring als Webdesigner


Ergens Beginnen…Cees Spelt | Ervaring als Webdesigner

De nodige ervaring als webdesigner kreeg ik door het te doen en ook ergens te willen beginnen. Samen met de theorie, bouw je langzaam maar zeker voldoende kennis en ervaring op om professionele websites te gaan bouwen.

Wellicht kun je er in de toekomst meer mensen er een plezier mee doen, dan je ooit dacht! Zo werd eens de computer mijn favoriet voor het maken van logo’s, audio en video bewerking, websites bouwen enz.

Naast een goed advies om iets te laten werken, kan je ook door zomaar iets te proberen al snel voldoende inzicht opdoen. Ook ik heb zo’n 6 jaar geleden een Cursus Webdesign gevolgd, met uiteraard de noodzakelijke basiskennis van HTML en JavaScript.

Ik ontdekte hiermee een nieuwe manier om mijn mediatalent toch een gevolg te geven. Zodoende ontwikkelde ik mijzelf gaandeweg, in het zelfstandig ontwerpen en publiceren van websites.


Webpagina’s maken met Kladblok

Daar komt bij dat het vak niet alleen om perfectie vraagt, maar ook bekend staat als een veel omvattend en veelzijdig vak. Zo lijken al die codes in de ‘bron’ van een HTML-pagina/document, misschien nog wat ingewikkeld. Echter met een simpel Kladblok document, kan je al een heuse webpagina maken!

Vergeet als webdesigner trouwens niet om over voldoende opdrachtgevers te beschikken als belangrijke voorwaarde om als ondernemer succes te hebben.


Ervaringsdeskundige van WordPress

In de onderstaande geluidsopname hoor je Malik-Nicolas in een kort maar krachtig interview. Hij legt je stapsgewijs uit hoe je een WordPress website kan opzetten…

Interview met Malik-Nicolas Abdesselam:


Bladeren ► HomeCees Spelt • Ervaring als Webdesigner

  • Ervaring als Radio DJ
  •  

    Omhoog