Categorie: Website Beveiliging

Website Beveiliging is momenteel een Hot Item aan het worden, omdat de consequenties van een slecht beveiligde website behoorlijk groot kunnen zijn voor alle betrokkenen. Ook al denk je er misschien niet direct aan als je net een website gebouwd hebt, maar een website moet je wel goed beveiligen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je bezoekers. Website Beveiliging van websites wordt vaak over het hoofd gezien door webdesigners. Vaak denkt men; “dat zal mij niet overkomen!”. Helaas groeit het aantal website aanvallen met de dag! Het is daarom zeer belangrijk om de website optimaal te beveiligen, tegen hackers en spammers.

Website Beveiliging

Webbrowsers zijn vooral ontwikkeld om pagina’s van websites, webpagina’s vanuit de oorspronkelijke bronpagina’s in een begrijpelijke en leesbare vorm weer te geven. De meeste browser-installaties geven zo een webpagina weer via een beeldscherm (monitor) en kan tegelijk geluid (speakers/koptelefoon) genereren.

CMS

Wordress heeft als Social Media Platform, het grote voordeel om te kunnen bloggen en een blogpagina/website te beheren met een uitstekende CMS, waarmee je zelf relevante artikelen kunt publiceren.

Webbrowser Opties

Webbrowser Opties zijn de extra mogelijkheden die zijn ontwikkeld, door een bepaalde browser. Dit voor het programmeren en samenstellen van allerlei websites. Zo zijn er volop opties te benutten als telebankieren, e-mails versturen, talloze audio en videokanalen afspelen, chatten, cammen, online gamen enz. Er zijn zelfs Webbrowsers die bepaalde documenten kunnen voorlezen. Vrijwel alle browsers hebben de mogelijkheid om bladwijzers op te slaan en bestanden te downloaden.