Categorie: CMS

CMS betekend; het Content Management Systeem en is inmiddels mondiaal met succes in gebruik genomen. Het wordt dan ook niet voor niets door veel gebruikers aanbevolen, als een gebruiksvriendelijk en flexibel beheersysteem! Het bewijst zich er vooral in, zelfstandig de inhoud (content) te kunnen beheren en ook het zelf kunnen veranderen van de website. Een software programma, ontwikkeld om de gebruiker in staat te stellen zelfstandig een website te Ontwerpen en van content te voorzien.

WordPress

Wordress heeft als Social Media Platform, het grote voordeel om te kunnen bloggen en een blogpagina website te beheren met een uitstekende CMS waarmee je zelf relevante artikelen kunt publiceren.

Responsive Webdesign

Responsive Webdesign betekend; dat de website zo is ontwikkeld dat de webpagina’s mee veranderen met de resolutie van de webbrowser, die de monitor/tablet/smartphone weergeeft. Dit is gemakkelijk door een webdesigner zelf uit te testen, als je een website gaat controleren op eventuele fouten in de weergave van de browsers.

Website Beveiliging

Webbrowsers zijn vooral ontwikkeld om pagina’s van websites, webpagina’s vanuit de oorspronkelijke bronpagina’s in een begrijpelijke en leesbare vorm weer te geven. De meeste browser-installaties geven zo een webpagina weer via een beeldscherm (monitor) en kan tegelijk geluid (speakers/koptelefoon) genereren.

CMS

Wordress heeft als Social Media Platform, het grote voordeel om te kunnen bloggen en een blogpagina/website te beheren met een uitstekende CMS, waarmee je zelf relevante artikelen kunt publiceren.

JavaScript

JavaScript is een programmeertaal die veel gebruikt wordt om webpagina’s interactief te maken en om webprogramma’s mee te maken. Het uitzetten (uitschakelen) van dit script wordt daarom niet aangeraden. Het is de gescripte programmeertaal die voor websites worden gebruikt. Door het gebruik van het script aan HTML-pagina’s toe te voegen, is het mogelijk om pagina’s meer interactie mee te kunnen geven, die anders met alleen HTML niet mogelijk zou zijn.

HTML

HTML staat voor; Hyper Text Markup Language en is oorspronkelijk bedoeld om met hypertekst en Hyperlinks, het totale globale netwerk te kunnen ondersteunen. Dit betekend dat documenten en bestanden verbonden zijn, met snelkoppelingen oftewel Hyperlinks.

Daarnaast is het een opmaaktaal voor Webdesign zoals vele andere, voor het benadrukken van de uitvoering op de website. Zo wordt door middel van allerlei codes op de bronpagina gemarkeerd, zoals de verschillende Webbrowsers het uiteindelijk zullen interpreteren.

Kleurcodes

Home • Kennisbank • HTML • Kleurcodes Kleurcodes van HTML maken het mogelijk, zelf alle mogelijke kleuren toe te kunnen passen. Want het internet zou toch te saai zijn, als er voor tekst en allerlei andere elementen in het ontwerp geen enkele kleur uitgekozen kon worden. Zo is het mogelijk om met kleurcodes o.a. de achtergrondkleur […]

Volgende pagina »